Om oss

Gråboholm är ett lokalt fastighetsbolag som främst investerar i Lerums kommun. Vi bygger och förvaltar lokaler, bostäder och komplementbostäder.

Fokus i Lerums kommun.

Vi tror på hembygden och den kraft som finns hos entreprenörer och företagare på hemmaplan. Våra underleverantörer är lokala vilket gör att samarbetet och processerna går smidigare. Det lokala engagemanget ger också positiva effekter på miljön eftersom transporterna för material och personal minskar. Dessutom håller det nere kostnaderna i projektet.

Miljön är viktig för oss.

Vi har ett stort miljöfokus och satsar alltid på att minimera energiförluster, genom att bygga rejält och välisolerat. Våra byggnader ska värmas upp klimatsmart med sol, vind och vatten och helst vara helt klimatneutrala med egna uppvärmningskällor. Vi har ett nära samarbete med Lerums kommun, vars vision är att vara Sveriges ledande miljökommun.

Vill du veta mer våra projekt, har en intressant idé etableringsidé eller är intresserad av någon av våra fastigheter är du alltid välkommen att kontakta oss.

gggg

Hans Hellberg
Gråboholm bostäder och fastigheter AB
Telefon: 0705 54 15 98
e-post: hans@graboholm.se 

Comments are closed