Hjärterum – inredda gäststugor till din tomt.

Med ett Hjärterum kan du göra en samhällsinsats, få en extra hyresintäkt samt en värdeökning på din fastighet. Husen kommer på hjul, är komplett inredda med möbler och vitvaror och finns i tre olika storlekar, 25 m², 35 m² och 48 m²

Integrationsprojekt som ger dig en hyresgäst.

Genom vårt samarbete med Lerums kommun kan Hjärterum användas för att integrera nyanlända, vilket innebär att de som fått uppehållstillstånd kan få en bra start och ett bra boende i naturliga miljöer, med redan befintliga invånare. Enheten för Mottagande och Integration kan ge dig mer information om hur du går tillväga.

Varför investera i ett Hjärterum?

  • Värdet på din fastighet kan öka om du investerar i ett uthyrningsbart hus på tomten.
  • Om du hyr ut ditt hjärterum tjänar du pengar varje månad.
  • Om du inte längre vill ha kvar bostaden går det att sälja och kan enkelt flyttas till ny ägare.
  • Bostadsbristen är stor. Hjärterum lämpar sig väl som uthyrningsbar bostad, som första bostad för tonårsbarnen eller för släkt och vänner på avstånd.
  • De kommer inredda och klara med möbler och vitvaror.
  • Stugorna är enkla att ansluta till din bostads befintliga stammar för elnät, kommunalt vatten och avlopp.

 


Komplett inredda med hög standard.

Hjärterum från Gråboholm är välisolerade och håller hög standard. De kommer inredda och klara för inflyttning och innehåller kyl, frys, diskmaskin, varmvatten, badrum med dusch samt vattentoalett. Du kan välja mellan olika möbelpaket för sängar, soffa och matplats.


Kommer på en trailer.

Hjärterum är byggda (och levereras) på en trailer med hjul som du ställer på tomten. Det gör de enkla att flytta, om du någon gång vill sälja. Trailern kan du bygga in, t ex med en träram, om du inte vill att den ska synas.

Välj färg och storlek själv.

Husen finns i tre olika storlekar: 25 m², 35 m² och 48 m². Träfasaden finns i de båda klassiska svenska färgerna faluröd och järnvitrol (grått), men det är upp till dig att måla de i den färg som passar dig.

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *