E20 Skallsjö Ängar, Floda

Ny företagspark vid E20! Äg eller hyr direkt från start.

Med optimalt exponeringsläge vid E20 i bygger vi nu Lerums mest intressanta företagspark där du från dag ett kan äga din egen lokal i fastigheten.

Konceptet kallas lokalbostadsrätt och innebär att du äger din del av fastigheten, precis som i en bostadsrättsförening. Konceptet är relativt nytt i vårt område men växer lavinartat eftersom fler ser förtjänsterna av att äga sin egen lokal. För dig som hellre vill hyra din lokal kommer vi även att erbjuda den möjligheten.

Din egen plats – i gemenskap med andra

I Skallsjö Ängar har du din egna hall, men i ett grannskap med likasinnade. Utbyt erfarenheter, umgänge och dra nytta av varandras kunskaper och tjänster. Handel föder handel och tillsammans marknadsför ni varandra.

Fastigheten består av 18 st lokaler, 9 verkstadshallar i bottenplan, samt 9 kontor på övre plan. Varje hall har en stor port och dörr ut mot gården där du också har tillgång till parkeringsplatser för anställda och kunder.

Gedigen byggnation som du anpassar själv

Fastigheten byggs med hög kvalitet i materialval och funktioner. För att hålla nere kostnaderna och för att du som hantverkare själv ska kunna skräddarsy din hall levereras lokalerna förberedda för toalett/dusch/pentry. Du inreder och möblerar utifrån egna önskemål. Varje lokal har en stor port på 4×4,5 meter. Trappan till våning 2, sitter smart placerad intill väggen för att maximera golvytan i verkstadsdelen.

I föreningens regi erbjuds även laddstolpe för elbilsfordon.

Uppvärmning ingår

Del av uppvärmning ingår i kostnaden. På taket sitter solceller och i kombination med god isolering i väggar och tak får du låga kostnader för uppvärmning.

Ritning och situationsplan

Specifikation

Ort:Floda
Lokaltyp:Lokalbostadsrätt
Byggår:2017/2018
InflyttningsdatumKvartal 1, 2018
Storlek:88 m² resp. 176 m²
Antal rum:Nedre: 1 verkstadsel, med plats för toa/dusch.
Övre: 1 kontor med plats för toa, pentry och mötesrum
Uppvärmning:Luft/vatten- värmepump med konvektorelement på respektive plan. Fastigheten är utrustad med solceller som ger el till all uppvärmning och varmvatten.
Övrigt:18 andelar i bostadsrättsform.
8 st på 88 m² verkstad/lager med port på 4x4,5 m och gångdörr samt kontor på övre plan.
1st på 176 m² verkstad/lager med 2 portar på 4x4,5 m och gångdörr i vardera port samt kontor på övre plan.
Mycket bra skyltläge vid E20.

Bookmark the permalink.

Comments are closed