Plats för kompetens. Välkommen till BRF Hammare & Spik.

Klart för inflyttning.

Mitt i ett expansivt Gråbo samlar vi all kompetens inom byggnation på ett ställe. Här kan du som hantverkare få din egen plats, i gemenskap med andra. Du äger själv din hall och inreder den som du vill och blir delägare i hela fastigheten tillsammans med andra hantverkare.

Välkommen in i gemenskapen.

Hammare & Spik kommer att bestå av 3 byggnader á 5 hallar, där varje hall är 150m2 med ett loft på 50m2 som kan inredas som kontor och/eller kök. Varje hall har en stor port och dörr ut mot gården där du också har tillgång till 5 parkeringsplatser för anställda och kunder. Den första av de tre byggnaderna är klara för inflyttning.

Byggnaderna är naturligtvis gediget byggda. Det är därför hög kvalitet i materialval och funktioner. Men för att hålla nere kostnaderna och för att du som hantverkare själv ska kunna skräddarsy din hall levereras lokalerna oinredda. Skapa de därför helt utifrån egna önskemål.

Genom att samla all kompetens på ett ställe blir brf Hammare & Spik en tillgänglig och naturlig plats att besöka när man har behov av kompetenta hantverkare. Och med en stark gemenskap blir det också naturligt att man utbyter erfarenheter och drar nytta av varandras kompetenser eller anlitar varandra i sin verksamhet.

Alla kan se dig.

Hammare & Spik är strategisk placerad längs riksväg 190 och två av fastigheterna erbjuder exponeringsytor mot vägen. En ny infart till Gråbo planeras precis väster om fastigheten vilket innebär att området enkelt kommer att nås från två håll och skyltas upp tydligt från alla håll.

Bokal = du bestämmer själv.

Du köper din yta och blir delägare i fastigheten och styrelseledamot i ”bostadsrättsföreningen”. Konceptet kallas för ”bokal” och är ett populärt fenomen som växer allt mer runt om i Sverige. Uppvärmning ingår i kostnaden.  På taket sitter solceller och den gedigna och välisolerade byggnaden erbjuder en 0-energi-klassifiering. Du väljer själv hur du vill inreda din hall. Loftet är på 50m2 och är lämpligt för mötesrum, kök eller kontor. Trappan sitter smart placeras intill väggen för att maximera golvytan och laddstolpar finns för elbilsfordon.

Ritning och situationsplan

Specifikation

Ort:Gråbo
Lokaltyp:Lokalbostadsrätt
Byggår:2017
Inflyttningsdatum:Omgående
Storlek:200 m²
Antal rum:1 plan samt entresol.
Uppvärmning:Luft/vatten- värmepump med konvektorelement på botten samt övre plan. Fastigheten är utrustad med solceller som ger el till all uppvärmning och varmvatten – nollenergifastighet.
Övrigt:5 andelar i bostadsrättsform, vardera på 200 m² varav 50 m² på entresolplan. Vikport på 3x3,5 m samt separat gångdörr. Mycket bra skyltläge vid riksväg 190.

Intresserad?

För att anmäla intresse eller vid övriga frågor, maila hans@graboholm.se.

Bookmark the permalink.

Comments are closed